Facebook
Stiri
[Livrari prin curier rapid - Expediere in ziua comenzii]
[Livrari prin curier rapid - Expediere in ziua comenzii]

 

Avem disponibila si livrarea prin curier rapid. Comanda cu Fan Courier si comanda pleaca catre tine in aceeasi zi! Vezi conditiile:

citeste mai departe
[Plata cu cardul]
[Plata cu cardul]

 

Incurajam plata on line folosind un card bancar. Serviciul este asigurat de mobilpay™.

citeste mai departe
[Les Perles par Puca]
[Les Perles par Puca]

 

Suntem distribuitori autorizati ai Les Perles par Puca ®.citeste mai departe
Cosul meu
Nu exista produse in cos
Comanda
Cautare avansata

Cum livram?

Ca modalitati de livrare/ plata avem disponibile urmatoarele variante:

A: Posta Romana:

A1. Daca esti din Bucuresti si platesti cu cardul sau prin transfer bancar livrarea e 4 lei. Daca optezi pentru plata ramburs (la ridicarea coletului) costurile vor fi de 9 lei.

A2. Daca nu esti din Bucuresti si platesti cu cardul sau prin transfer bancar livrarea e 5 lei. Daca optezi pentru plata ramburs (la ridicarea coletului) costurile vor fi de 10 lei.

ATENTIE: Datorita costurilor ridicate pentru coletele neridicate, comenzile la POST RESTANT nu vor fi procesate/ expediate decat dupa efectuarea platii in avans.

 

B: Curier: Fan Curier (*):

 

B1. Daca esti din Bucuresti si platesti cu cardul sau prin transfer bancar livrarea e 8 lei. Daca optezi pentru plata ramburs, la primirea coletului, costurile vor fi de 13 lei

B2. Daca nu esti din Bucuresti si platesti cu cardul sau prin transfer bancar livrarea e 10 lei. Daca optezi pentru plata ramburs, la primirea coletului, costurile vor fi de 15 lei.

(*) valoarea de transport poate fi corectata daca localitatea "nu este in aria de acoperire" a curierului. In acest caz veti fi contactati inainte de livrare pentru confirmarea costurilor. Costurile mentionate mai sus sunt valabile doar pentru Bucuresti si zonele cu centre Fancourier.

(**) Intrucat implica costuri suplimentare mari, nu se vor expedia colete cu livrare SAMBATA. Astfel, comenzile primite vineri pana in ora 13.00 vor ajunge la Dvs. in cursul zilei de luni sau, in cazul comenzilor lansate dupa ora 13.00, in cursul zilei de marti. Va rugam sa tineti cont de acest aspect atunci cand plasati comenzile.

 

C: Curier: Bookurier (*):

C1. Daca esti din Bucuresti si platesti cu cardul sau prin transfer bancar livrarea e 6 lei. Daca optezi pentru plata la primirea coletului costurile vor fi de 8 lei

C2. Daca nu esti din Bucuresti si platesti cu cardul sau prin transfer bancar livrarea e 17 lei. Daca optezi pentru plata la primirea coletului costurile vor fi de 19 lei.

(*) valoarea de transport poate fi corectata daca localitatea "nu este in aria de acoperire" a curierului. In acest caz veti fi contactati inainte de livrare pentru confirmarea costurilor.

Magazin online de margele si accesorii

Margele Delicioase
Becatei 6A, Sector 3, Bucuresti,
Telefon: 0740.051.354
Se incarca...