Cosul meu
Nu exista produse in cos
Comanda
Cautare avansata

Cum livram?

Ca modalitati de livrare/ plata avem disponibile urmatoarele variante:

A: Posta Romana:

A1. Daca esti din Bucuresti si platesti cu cardul sau prin transfer bancar livrarea e 4 lei. Daca optezi pentru plata ramburs (la ridicarea coletului) costurile vor fi de 9 lei.

A2. Daca nu esti din Bucuresti si platesti cu cardul sau prin transfer bancar livrarea e 5 lei. Daca optezi pentru plata ramburs (la ridicarea coletului) costurile vor fi de 10 lei.

ATENTIE: Datorita costurilor ridicate pentru coletele neridicate comenzile la POST RESTANT nu vor fi procesate/ expediate decat dupa efectuarea platii in avans.

 

B: Curier: Fan Curier (*):

 

B1. Daca esti din Bucuresti si platesti cu cardul sau prin transfer bancar livrarea e 8 lei. Daca optezi pentru plata ramburs, la primirea coletului, costurile vor fi de 13 lei

B2. Daca nu esti din Bucuresti si platesti cu cardul sau prin transfer bancar livrarea e 10 lei. Daca optezi pentru plata ramburs, la primirea coletului, costurile vor fi de 15 lei.

(*) valoarea de transport poate fi corectata daca localitatea "nu este in aria de acoperire" a curierului. In acest caz veti fi contactati inainte de livrare pentru confirmarea costurilor. Costurile mentionate mai sus sunt valabile doar pentru Bucuresti si zonele cu centre Fancourier. Se pot face livrari si SAMBATA (cu exceptia comenzilor facute joi dupa inchiderea programului si  vineri). Daca adresa de livrare este valabila si pentru o livrare sambata mentionati la observatii "LIVRARE si SAMBATA" - in caz contar va ajunge la dvs luni.

 

C: Curier: Bookurier (*):

C1. Daca esti din Bucuresti si platesti cu cardul sau prin transfer bancar livrarea e 6 lei. Daca optezi pentru plata la primirea coletului costurile vor fi de 8 lei

C2. Daca nu esti din Bucuresti si platesti cu cardul sau prin transfer bancar livrarea e 17 lei. Daca optezi pentru plata la primirea coletului costurile vor fi de 19 lei.

(*) valoarea de transport poate fi corectata daca localitatea "nu este in aria de acoperire" a curierului. In acest caz veti fi contactati inainte de livrare pentru confirmarea costurilor.

Magazin online de margele si accesorii

Margele Delicioase
Becatei 6A, Sector 3, Bucuresti,
Telefon: 0740.051.354
Se incarca...