Facebook
Stiri
[Livrari prin curier rapid - Expediere in ziua comenzii]
[Livrari prin curier rapid - Expediere in ziua comenzii]

 

Avem disponibila si livrarea prin curier rapid. Comanda cu Fan Courier si comanda pleaca catre tine in aceeasi zi! Vezi conditiile:

citeste mai departe
[Les Perles par Puca]
[Les Perles par Puca]

 

Suntem distribuitori autorizati ai Les Perles par Puca ®.citeste mai departe
[Plata cu cardul]
[Plata cu cardul]

 

Incurajam plata on line folosind un card bancar. Serviciul este asigurat de mobilpay™.

citeste mai departe
Cosul meu
Nu exista produse in cos
Comanda
Cautare avansata

Puncte Cadou

Ce sunt punctele cadou?

 
Ele reprezinta unul din modurile noastre de a recompensa clienti fideli. Valoarea a 10 de puncte cadou este de 1 leu. Anumite produse (nu toate)  poarta un anumit numar de puncte cadou.
 
 
Cum se acumuleaza?
 
Punctele cadou se acumuleaza de fiecare data cand faci cumparaturi pe margeledelicioase.ro si pui in cos produse ce au atasate puncte bonus (produsele cu puncte bonus sunt marcate cu urmatoarea eticheta: << Cumpara acest produs si primesti “x” puncte bonus >>. Poti sa vezi cate  puncte cadou ai acumulat pana la ultima comanda autentificandu-te si accesand "contul meu". Punctele acumulate in urma unei comenzi vor fi adaugate in contul tau dupa ce comanda ta a primit statusul “comanda expediata”.
 
Cand pot fi folosite?
 
Te poti folosi de punctele cadou acumulate oricand! Trebuie doar ca la lansarea comenzii sa introduceti in sectiunea de Puncte cadou numarul de puncte pe care doresti sa il folosesti, care nu trebuie sa depaseasca mai mult de jumatate din valoarea comenzii excluzand transportul, si sa apesi pe Validati.
 
ATENTIE!
 
Punctele cadou nu sunt valabile decat pe site-ul margeledelicioase.ro, nefiind transferabile in bani. Punctele cadou obtinute in urma unei comenzi returnate (anulate) se vor elimina din cont. margeledelicioase.ro isi rezerva dreptul de a aduce modificari la politica de puncte cadou, de a le modifica valoarea sau de a le suspenda/ anula.
Magazin online de margele si accesorii

Margele Delicioase
Becatei 6A, Sector 3, Bucuresti,
Telefon: 0740.051.354
Se incarca...