Facebook
Stiri
[Plata cu cardul]
[Plata cu cardul]

 

Incurajam plata on line folosind un card bancar. Serviciul este asigurat de mobilpay™.

citeste mai departe
[Les Perles par Puca]
[Les Perles par Puca]

 

Suntem distribuitori autorizati ai Les Perles par Puca ®.citeste mai departe
[Livrari prin curier rapid - Expediere in ziua comenzii]
[Livrari prin curier rapid - Expediere in ziua comenzii]

 

Avem disponibila si livrarea prin curier rapid. Comanda cu Fan Courier si comanda pleaca catre tine in aceeasi zi! Vezi conditiile:

citeste mai departe
Cosul meu
Nu exista produse in cos
Comanda
Cautare avansata

Returnare

In situatia in care doriti sa returnati produsele achizitionate, puteti sa o faceti confom legii (*). Coletele neridicare de la posta/ curier NU se incadreza in categoria "returnare" si sunt considerate, prin definitie, colete/ comenzi nereceptionate de catre client.

 
Marfa se returneaza in forma sa originala (sa aiba etichetele originale, margelele sa nu fi fost folosite) impreuna cu documentele ce l-au insotit (in ORIGINAL) dupa completarea formularului de retur si acceptarea accestuia de margeledelicioase.ro. Se accepta numai returnarea in totalitate a produselor (a intregii comenzi). Expedierea trebuie facuta folosind serviciile POSTEI ROMANE, expeditie FARA ramburs. La primirea coletului va fi verificata marfa pentru a se constata daca indeplinesta conditiile de mai sus,in caz contrar fiind refuzat.

Va rugam sa tineti cont ca livrarile la punct de intalnire nu pot fi considerate contract la distanta, cumparatorul avand posibilitatea vizualizarii produselor comandate, si prin urmare nu mai pot fi returnate dupa preluarea comenzilor.

 

(*) Informatii pentru consumatori (sumar extras din Ordonanta de urgenta nr. 34/2014, publicata în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014)

Aveţi dreptul de a returna produsele achizitionate fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice (începând din ziua la care intraţi dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor).

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă, fax sau e-mail, înainte de expirarea perioadei de retragere.

În acest scop puteţi completa şi transmite electronic de pe site-ul nostru [click aici] formularul standard de retragere (folosirea lui nu este însă obligatorie) sau orice altă declaraţie neechivocă. Dacă folosiţi această opţiune, vă vom transmite fără întârziere prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dv., inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Magazin online de margele si accesorii

Margele Delicioase
Becatei 6A, Sector 3, Bucuresti,
Telefon: 0740.051.354
Se incarca...