Facebook
Stiri
[Livrari prin curier rapid - Expediere in ziua comenzii]
[Livrari prin curier rapid - Expediere in ziua comenzii]

 

Avem disponibila si livrarea prin curier rapid. Comanda cu Fan Courier si comanda pleaca catre tine in aceeasi zi! Vezi conditiile:

citeste mai departe
[Les Perles par Puca]
[Les Perles par Puca]

 

Suntem distribuitori autorizati ai Les Perles par Puca ®.citeste mai departe
[Plata cu cardul]
[Plata cu cardul]

 

Incurajam plata on line folosind un card bancar. Serviciul este asigurat de mobilpay™.

citeste mai departe
Cosul meu
Nu exista produse in cos
Comanda
Cautare avansata

Termeni si conditii

 

Utilizarea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. MargeleDelicioase isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. MargeleDelicioase este un magazin virtual, on-line si nu exista punct de desfacere ("magazin fizic").  
 
 
Definitii:
www.margeledelicioase.ro este proprietatea Butoi Alexandru-Mihai I.I., denumita in continuare Furnizor. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul acestui magazin virtual, va fi denumita Client. Fotografiile, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.margeledelicioase.ro, vor fi denumite in continuare continut.
 
Drepturi de autor:
Intregul continut al site-ului este proprietatea Furnizorului si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Furnizorului a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise accesarea site-ului in scopul copierii continutului. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al Furnizorului.
 
Securitatea datelor personale si a informatiilor:
Butoi Alexandru Mihai Intreprindere Individuala (MargeleDelicioase.ro) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 27620. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Furnizor numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., si in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga datele dumneavoastra altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit si prealabil.
 
 
Declinarea responsabilitatii:
Continutul site-ului fost realizat cu atentie prin introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor, dar totusi pot aparea erori / greseli de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile, imaginile etc. De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea acestor erori. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi sensibil de imagini.
 
Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Furnizor de la clientul respectiv. Clientul are obligatia sa verifice produsele in momentul primirii acestora.
 
Termene de livrare:
Livrarea produselor comandate nu este GRATUITA. Costurile de expediere variaza in functie de modalitatea de expediere selectata. Acestea sunt de:
  • 10.00 RON pentru livrari nationale (pe teritoriul Romaniei) - in cazul livrarilor cu posta Romana;
  • 9.00 RON pentru livrari in Bucuresti - in cazul livrarilor cu posta Romana;
  • 13.00 RON pentru livrari in Bucuresti - in cazul curierului rapid;
  • de la 15.00 RON pentru livrari Nationale - in cazul curierului rapid.

Costurile de expeditie de mai sus au incluse si costurile aferente platii la destinatie (ramburs). In cazul platii cu cardul sau prin ordin de plata costurile se diminueaza cu 5 RON in cazul Postei Romane sau cu intre 2 pana la 5 RON in cazul selectarii curierului rapid.

Valoarea de transport prin curier poate fi corectata daca localitatea "nu este in aria de acoperire" a curierului. In acest caz veti fi contactati inainte de livrare pentru confirmarea costurilor. 

Comenzile vor fi expediate la adresa cu care v-ati inregistrat pe site sau la adresa specificata in procesul de finalizare a comenzii. 

In cazul selectarii metodei de livrare prin serviciul clasic de mesagerie al Postei Romane clientul va primi un aviz de instiintare de la oficiul postal arondat adresei de expeditie. Pe baza avizului si a actului de identitate se va face plata produsului si apoi se va ridica coletul. Daca in 3-4 zile lucratoare de la primirea mesajului ca v-a fost expediata comanda nu ati primit avizul, va rugam sa mergeti la oficiul postal de care apartineti si sa intrebati despre colet. Expedierea comenzilor cu livrare prin Posta Romana are loc in aproximativ 1 - 2 zile lucratoare de cand clientul a realizat comanda in magazinul nostru. 
 
Comenzile cu expediere prin curier rapid vor fi expediate dupa cum urmeaza: cele primite pana in ora 19.00 vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare, iar cele primite dupa aceasta ora in a 2-a zi lucratoare. Va rugam sa luati in considerare ca in Bucuresti, comanda va fi livrata in ziua urmatoare celei in care a fost expediata - in cazul expeditiilor prin FAN COURIER; in cazul BOOKURIER comanda va fi livrata cel tarziu in 2 zile de la  data expedierii. 
 
Termenul de livrare al produselor comandate, prin livrare intelegandu-se momentul in care comanda Dvs. este expediata de noi, se incadreaza in medie, in 2-5 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii. Termenele de livrare pot suferi intarzieri doar datorita unor conditii neprevazute, intarzieri ce va vor fi aduse la cunostinta de Furnizor in cel mai scurt timp de la producerea faptului. In niciun caz nu se poate imputa Furnizorului aceste fapte neprevazute.
 
Pentru produsele disponibile la comanda, termenele si conditiile de livrare vor fi comunicate prin e-mail sau vor fi afisate in magazin.
 
Produsele vor fi livrate la adresa mentionata de Client in sectiunea "Profil". Aceasta adresa poate fi modificata inainte de transmiterea comenzii sau dupa transmiterea acesteia, daca produsele nu au fost inca expediate catre client. Daca produsele au fost expediate, clientul va suporta in intregime costurile pentru re-expediere.
 
Nu exista limita de comanda referitoare la suma (comanda minima) sau cantitate.
 
Comenzile cu expediere la Post Restant sunt acceptate doar in cazul efectuarii platii in avans. 
 
Comenzile pentru care s-a optat ca plata sa se realizeze in avans prin transfer bancar (cu ordin de plata), vor fi anulate in cazul in care plata acestora nu este confirmata in termen de 7 zile calendaristice de la data realizarii comenzii. 
 
Daca adresa de e-mail inregistrata la crearea contului in magazinul nostru este fictiva, iar mesajele noastre catre Dvs. se intorc, comanda va fi anulata. 
 
Expediem comenzi doar pe teritoriul Romaniei.
 
Returul produselor:
Returul produselor sau dreptul de renuntare unilaterala a contractului din partea consumatorului este reglementat in legislatia romaneasca de Ordonanta Guvernului nr. 34/2014, publicata în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
 
 
Returnarea produselor se va realiza la adresa care apare pe factura, pe numele Butoi Alexandru - Mihai Intreprindere Individuala. Returnarea produselor se va face fara ramburs in conditiile mentionate in sectiunea (pagina) "RETURNARE".
 
Taxe suplimentare/ reducere de taxe:
In functie de locatia/ istoricul comenzilor clientului si in functie de valoarea comenzii, Furnizorul poate percepe o taxa de transport suplimentara din partea clientului sau plata inainte de procesarea sau expedierea comenzii. 
 
De asemenea, Furnizorul poate oferi o GRATUITATE sau o REDUCERE a taxelor de transport, care va fi comunicata direct clientului beneficiar.  
 
Frauda:
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, sau copierea / utilizarea continutului fara acordul furnizorului va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului si va face obiectul unei plangeri penale, impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt. De asemenea, furnizarea de date si informatii false in scopul creearii de prejudicii asupra furnizorului va fi considerate frauda si va face, de asemenea, obiectul unei plangeri penale, impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.
 
Litigii:
Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila.
 
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.
 
In urma intrarii in vigoare a Regulamentului 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum comerciantii din Uniunea Europeana care incheie contracte de vanzare online trebuie sa furnizeze un link electronic catre platforma SOL. Platforma SOL este conceputa ca un instrument online dezvoltat de Comisia Europeana si care functioneaza ca un punct de intrare unic pentru consumatorii si comerciantii care doresc o solutionare pe cale extrajudiciara a litigiilor rezultate din tranzactiile online.
 
 
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate si neconditionat raspunderea.
Magazin online de margele si accesorii

Margele Delicioase
Becatei 6A, Sector 3, Bucuresti,
Telefon: 0740.051.354
Se incarca...